Hoppa till sidans innehåll

Arnöparken - Drömmarnas fält


Välkommen till Arnöparken - Nyköpings pärla bland juveler.

Arnöparken anlades hösten 2003 av föreningens ungdomar och föräldrar och invigdes på våren 2004 i närvaro av Svenska Baseboll och Softboll Förbundet och Nyköpings Kommun. Arnö IF och Stockholm spelade den första matchen på Arnöparken våren 2004.

 

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning till Arnöparken

 

Skattsökare - se hit

Planen är en miniatyr av Fenway Park och förutom att det är en plats där drömmar går i uppfyllelse, så lockar Arnöparken även de som söker andra skatter. Läs mer om geocachen som är gömd på Arnöparken.

 

Drömmarnas fält växer fram

AUGUSTI 2013

Det gröna monstret fick ett nytt lager färg under sommaren 2013. 

 

MAJ 2013
Bygget av den första dugouten inleds våren 2013. 

 

OKTOBER 2012
Gubbarna gräver ner plintar till den första dugouten.

 

AUGUSTI 2007
I samband med basebollskolan målade ett tjugotal föräldrar och ungdomar homerunstaketet och Green Monster på Arnöparken. Tusen rosor och tusen tack till er alla! Resultatet är fantastiskt att se! Tack också till vår nye sponsor Brunelius Färg AB.


MAJ 2007
Tack till Mikael Lundkvist och Pegö-Industriprodukter AB som ordnade så att vi fick en snygg namnskylt till backstop. Nu vet alla att Nyköpings pärla bland juveler heter just ARNÖPARKEN!


AUGUSTI 2005
Vi vill här framföra föreningens tack till föräldrar, spelare och ledare som hjälpt till att snygga till förrådscontainern. Särskilt tack till Kjell, Mikael, Håkan, Peter och Per som gjort ett jättejobb med homerunstaketet inklusive Green Monster i left field - precis som på Fenway Park i Boston!

 

MAJ 2004

Invigning med Svenska Baseboll och Softboll Förbundet och Nyköpings Kommun på plats och den allra första matchen på Arnöparken mellan Arnö IF och Stockholm. Gästerna vann med 11-14.

 

APRIL 2004

Den allra första träningen på Arnöparken genomfördes den 26 april 2004.

 

HÖSTEN 2003
Ungdomar, föräldrar och ledare röjde skog, varpå grävmaskinen kom och grävde ut infield innan gruset från Merox kom på plats.

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:39 Skribent: Peter Ström


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

  

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: info@nykopingknights...

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron