Hoppa till sidans innehåll

Lyckad rekrytering till U12

28 MAR 2019 18:21
Vi bedriver ett framgångsrikt rekryteringsprojekt på Arnö. Idag var vi nästa två hela lag och nu är förhoppningen att alla vill fortsätta när den efterlängtade utomhussäsongen börjar efter påsk.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2019 18:21

Projekt Arnö

Nyköping Knights bedriver ett rekryteringsprojekt på Arnö i samarbete med Sörmlandsidrotten och Sörmlands Sparbank. Syftet med projektet är att få ihop ett eget U12-lag i år.

"Vi har fått otroligt bra gensvar och det är jättekul att så många ungdomar vill börja spela baseboll med oss," säger Julia Ström, som är en av föreningens ungdomstränare. Förhoppningen är att alla vill fortsätta när utomhussäsogen drar igång efter påsk. 

Gratis handske till alla ungdomar som blir medlemmar

För att locka så många som möjligt att fortsätta spela baseboll, har föreningen ett fantastiskt erbjudande. Med finansiering från Sörmlands Sparbank erbjuder föreningen alla U12-spelare en gratis basebollhandske. De ungdomar som väljer att fortsätta spela baseboll i föreningen och blir medlemmar, får varsin handske. Medlemskap kostar 100 kr per person och år - och det är allt de behöver betala.

Inga deltagaravgifter för ungdomarna

Nyköping Knights bedriver sin ungdomsverksamhet väl medvetna om att en del familjer har många barn, en del barn är med på många olika aktiviteter och en del familjer har det inte så fett. Därför tar inte föreningen ut några deltagaravgifter för spelare upptill 15 år. Ungdomarna betalar heller inget för resa och logi när lagen åker på cuper. Allt som krävs är att man är medlem. Alla ska ha råd att spela baseboll.

 

Skribent: Peter Ström
Epost: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron