Hoppa till sidans innehåll

Macron Cup U15

16 MAJ 2016 13:33
På söndagen spelades den andra halvan av Macron Cup. Det var dags för de äldre ungdomarna i U15 att spela och dramat var förlagt till Rosvallas basebollplan.
  • Skapad: 16 MAJ 2016 13:33

Nyköping Knights, som haft svårt med rekryteringen de senaste åren, spelade tillsammans med Alby och Norrköping. Utan spelare från våra grannklubbar får vi helt enkelt inte ihop ett helt lag i år, konstaterade U15-tränaren Peter Ström och hälsade alla ungdomar som är sugna på att testa en ny sport välkomna att uppleva glädjen och gemenskapen med Nyköping Knights.

Ingen All Star-match men heller ingen final

Trots uselt väder genomfördes samtliga matcher, utom den avslutande All Star-matchen. Regn och kyla tillsammans med en försening i spelprogrammet gjorde att arrangören i samråd med lagen som hade långt att resa, beslutade att ställa in All Star-matchen. Att det inte spelades någon avgörande final innebar en tydlig manifestation för de värden föreningen bygger sin ungdomsverksamhet kring. Till nästa år ska vi se över spelprogrammet för att om möjligt göra den manifestationen ännu tydligare, sa cupansvarige Peter Ström självkritiskt.

Resultat

Samtliga resultat från söndagens matcher:

Nyköping-City, 0-12

Karlskoga-Uppsala, 10-9

City-Karlskoga, 10-2

Uppsala-Nyköping, 14-13

City-Uppsala, 18-3

Nyköping-Karlskoga, 7-1

Tack till alla

Macron Cups båda speldagar präglades av god stämning inom och mellan alla lag. Spelare, ledare och medföljande supportrar från samtliga deltagande lag uttryckte sin uppskattning för ett bra arrangemang och tackade för allt utom vädret. Vi skickar deras uppskattning vidare till våra spelare , ledare, publik, domare, kioskpersonal och övriga funktionärer samt vår sponsor Macron som tillsammans gjorde cupen till en sådan succé och hälsar alla varmt välkomna tillbaka till Nyköping och Macron Cup nästa säsong.Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron