Hoppa till sidans innehåll

Inget Little League i Nyköping

11 MAJ 2016 08:48
Det blir inget Little League-arrangemang i Nyköping den 28 maj.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2016 21:23

När SBSF sökte arrangörer för årets distriktslagsturneringar i Little League, var Nyköping Knights snabba att ansöka om att få arrangera den yngsta åldersgruppen på Arnöparken lördagen den 28 maj.

Avsikten med arrangemanget var inte endast att skapa speltillfällen utan också att utnyttja tillfället till att skapa ett bra arrangemang som skulle marknadsföra sporten på hemmaplan och bidra till rekrytering av ungdomar.

Efter ansökan var det länge tyst från förbundet. När föreningen till slut fick besked om att man tilldelats arrangörskapet, meddelades också att endast två distriktslag hade möjlighet att komma till Nyköping aktuell speldag.

Med så sent besked känner vi inte att vi kan skapa ett tillräckligt bra arrangemang, varför vi tackar nej till att arrangera, säger Peter Ström, Little League-ansvarig i Nyköping Knights, och tillägger att han dessutom är besviken på att endast två distrikt kunde ställa upp med lag när den helgen var reserverad för just detta ändamål.Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron