Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Dahl

En perfekt dag - trots två förluster

29 MAJ 2016 20:01
Nyköping Knights representerades av Julia Ström, Oliver Berglöf och Samuel Grahn i Distriktslagsturneringen i Karlskoga.
  • Skapad: 29 MAJ 2016 20:01

Mellersta Baseboll och Softboll Förbundet (MBSF) deltog i Distriktslagsturneringen med spelare från fyra föreningar: Karlskoga Bats, Norrköping Blue Sox, Nyköping Knights och Uppsala.

Dagen inleddes med match mot Stockholmsdistriktet, där det blev förlust med 4-22 mot ett bättre lag. Trots siffrorna spelade Mellerstas spelare bra och höll humöret uppe. Pitchers för MBSF: Rodney Kigula (Karlskoga), Calle Gryth (Karlskoga) och Julia Ström (Nyköping). 

I den andra matchen stod Norra för motståndet och det blev en betyligt jämnare match. Det slutade till slut med förlust för Mellersta med 7-11 men även här var våra ungdomar både glada och duktiga. Pitchers för MBSF: Pascal Halabi (Uppsala), Oliver Berglöf (Nyköping), Samuel Grahn (Nyköping) och Emil Svensson (Karlskoga).

Trots att det blev förlust i båda matcher, var det en mycket givande dag. Spelare och coacher från olika föreningar fick chansen att både lära känna varandra och lära sig mer baseboll.

Det var en perfekt basebolldag och jag är glad att jag tillbringade den tillsammans med det här gänget, konstaterade Peter Ström (Nyköping) som, tillsammans med Peter Dahl (Uppsala) coachade Mellerstas distriktslag.Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron