Hoppa till sidans innehåll

Knights förlorade i premiären

05 MAJ 2013 15:29
Nyköping Knights kunde inte leva upp till de högt ställda förväntningarna, utan föll tungt hemma mot Los Nicas i båda matcherna på premiärdagen.
  • Skapad: 05 MAJ 2013 15:29

Efter att ha kommit sist i serien tre år i rad, lyckades Nyköping Knights förra säsongen vinna tillräckligt många matcher för att undvika sistaplatsen. Inför den här säsongen hade laget förstärkts med flera nya spelare och siktet var inställt mot en placering högt upp i tabellen.

Men riddarna förmådde inte leva upp till de högt ställda förväntningarna på premiärdagen. Det blev förlust med 6-12 respektive 9-16 i de båda matcherna och nu gäller att ladda om inför mötet mot City/Kungsängen nästa helg.

Ingen enskild - varken etablerade spelare eller nyförvärv - behöver be om ursäkt för sina insatser i premiären, men en kollektiv, defensiv kollaps är förmodligen den bästa analysen av Nyköping Knights insats mot Los Nicas. Antalet errors (defensiva misstag) kunde nästan skrivas tvåsiffrigt och då spelar det liksom ingen roll om det offensiva spelet fungerar som det ska.

 

Missa inte: Jimmy Steens bildspel från premiärdagen.

 

Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron