Hoppa till sidans innehåll

Spänning på Rosvalla

23 AUG 2011 21:32
Jesper Fahlgren (NB) pitchar till Tobias Lundgren (CK), som hade 3 av bortalagets hits på Rosvallas basebollplan när Nyköping Baseboll drabbade samman med City/Kungsängen.
  • Skapad: 23 AUG 2011 21:32

Hemmalaget stod upp bra mot gästande City/Kungsängen, men föll med knapp marginal i båda matcher. Slutresultaten skrevs till 8-12 respektive 7-11 i två mycket spännande matcher.

Publiken bjöds inte bara på underhållning i form av spännande baseboll, utan också ett proffsigt matcharrangemang med kiosk, bollkastning, speaker och helskön musik. Det var ett arrangemang i bästa elitserieklass, sa en av åskådarna som menar att han vet vad han talar om.

Det var än en gång ungdomarna i Nyköping Baseboll som steg fram och Jesper Fahlgren, Tommy Lindell och Martin Ström pitchade mycket bra. Men Erik Kaill, som kom in som reliever (inbytt pitcher) i den andra matchen visade med sin insats att det i år finns ett bättre djup än tidigare i NBs pitching.

Vi kommer än en gång riktigt, riktigt nära seger och vi visar publiken och oss själva att vi har utvecklats mycket den här säsongen, sammanfattade spelande tränare Lars Andersson lagets insats i de båda matcherna.

Se bildspel från matcherna på Rosvalla (foto Jimmy Steen) för att få en känsla av vad som gladde de knappt 50-tal i publiken som valt att njuta baseboll den här dagen. Särskilt glädjande var att många av dem var ungdomar från Arnö IF.

Även domare David Treas gjorde en mycket bra insats. En Perfect Day på Rosvalla helt enkelt.

 

 

 

Skribent: Peter Ström
  1. Bra skrivet, det var roliga matcher.

    (Dennis 2011-08-25 kl 17:17) Anmäl
  2. Bra sammanfattat! Grymt skönt med speaker både för publiken men även för spelarna.

    (Conny 2011-08-24 kl 10:46) Anmäl


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron