Hoppa till sidans innehåll

Nyköping förstärker

09 MAR 2011 16:40
Med två förstärkningar från USA respektive Venezuela hoppas Lars Andersson, tränare i Nyköping Baseboll, att laget ska vara starkare än någonsin den här säsongen.
  • Uppdaterad: 09 MAR 2011 16:49

Lars räknar med att Ryan Jurison och Jesus Mendoza kommer att tillföra en länge efterlängtad styrka till laget som har haft två tuffa säsonger i Regionserien sedan klubben bildades 2008.

Båda har vuxit upp med baseboll i sina respektive hemländer och även om de aldrig spelat professionellt, har de en hel del att bidra med. De har en erfarenhet av sporten som få i Sverige kan mäta sig med, berättar Peter Ström, som haft kontakt med de båda under vintersäsongen. De höjer inte bara kvaliteten på laget, utan ger också våra yngre spelare viktiga förebilder att se upp till och lära sig av, berättar han och syftar på de juniorer - fostrade i Arnö IF - som förväntas slå igenom de närmaste åren.

Mot slutet av fjolårssäsongen lyckades Nyköping Baseboll locka till sig före detta landslagspitchern Andreas Karlsson från småländska Tjust. Det finns starka förhoppningar om att han ska spela kvar även i år och att Jörgen Andersson med ett förflutet i Sundbyberg ska göra comeback. Vi saknade Jörgen i fjol och om han och Andreas hittar tillbaka till matchformen i år, blir vi svårslagna, fastslår Lars.

 

Skribent: Peter Ström


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron