Hoppa till sidans innehåll

Avslutning på Projekt Arnö

24 APR 2020 09:05
Knights valde den vackraste av torsdagseftermiddagar för sin avslutning av ”Projekt Arnö” – ett framgångsrikt rekryteringsprojekt för att locka fler ungdomar till Arnöparken.
  • Uppdaterad: 24 APR 2020 09:05

Projekt Arnö

Nyköping Knights har bedrivit ett tvåårigt rekryteringsprojekt på Arnö i samarbete med RF-SISU Sörmland. Första året resulterade satsningen i 13 nya licenserade U12-spelare och föreningen hoppas att många i årets kull också vill fortsätta spela baseboll på Arnöparken.

Projekt Arnö i siffror

Säsong Deltagare Varav nya Nya licenser
2019 19 17 13
2020 37 26 ??

Spela baseboll på Arnöparken

Nu börjar basebollsäsongen på allvar och vi hoppas att det många av ungdomarna som deltagit i projektet vill fortsätta och bli basebollspelare på riktigt. Laget U12 kommer att träna på Arnöparken på måndagar och torsdagar, båda dagar kl 18.00-19.30.

Trots pandemin som omöjliggör utbyte med andra lag, kommer U12 få spela en del matcher under våren. Nu är vi så många ungdomar att vi utan problem kan spela internmatcher, och då vinner alltid Knights. På Valborg spelar U12 den första internmatchen på Arnöparken kl 16.00

Gratis handske till alla ungdomar som blir medlemmar

För att locka så många som möjligt att fortsätta spela baseboll, har föreningen ett fantastiskt erbjudande. Ungdomar som blir medlemmar och fortsätter spela baseboll får en gratis basebollhandske från Macron. Medlemskap kostar 100 kr per person och år - och det är allt de behöver betala.

Inga deltagaravgifter för ungdomarna

Nyköping Knights bedriver sin ungdomsverksamhet väl medvetna om att en del familjer har många barn, en del barn är med på många olika aktiviteter och en del familjer har det inte så fett. Därför tar inte föreningen ut några deltagaravgifter för spelare upptill 15 år. Ungdomarna betalar heller inget för resa och logi när lagen åker på cuper. Allt som krävs är att man är medlem. Alla ska ha råd att spela baseboll.

Skribent: Peter Ström
Epost: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron