Hoppa till sidans innehåll

Avslutning på Arnöparken

19 SEP 2019 20:17
Traditionerna väger tungt i Nyköping Knights. Precis som vanligt firades säsongsavslutningen på Arnöparken och precis som vanligt sken solen (lite i alla fall och en liten stund i alla fall).
  • Uppdaterad: 19 SEP 2019 20:17

Ungdomarna utmanade föräldrarna som traditionen bjuder, men aldrig har väl de gamla blivit så fullständigt krossade som nu. Ungdomarna vann med hela 14-2.

Efter matchen bjöd föreningen på korv med bröd och så var det prisutdelning. Alla ungdomar fick guldmedaljer, en symbol för hur mycket vi värdesätter dem och gläds åt att de är med och spelar baseboll med oss. Även tränarna fick pris. De fick en mycket uppskattad present var som tack för den gångna säsongen.

Därmed är säsongen slut för i år. Kvar för Knights är endast Junior-SM där vi spelar tillsammans med Karlskoga inom ramen för vårt juniorfarmarlagsavtal. JSM avgörs i Sundbyberg söndagen den 22 september och då hejar vi på Hugo Fagerlund och Oliver Berglöf och alla andra i Karlskoga.

Året som gick i backspegeln

Årets som gått har varit gott. Vi inledde året med ett otroligt lyckat rekryteringsprojekt som i princip gav ett helt nytt U12-lag. På våren arrangerade vi Macron Cup både på Arnöparken och Rosvalla och det blev ett mycket lyckat arrangemang. Under säsongen har våra juniorer (U19) spelat i juniorserien tillsammans med Karlskoga och även våra äldre ungdomar (U15) har spelat tillsammans med Värmlandsklubben under säsongen. Våra yngsta riddare (U12) har spelat i några cuper och tagit stora kliv varje gång.

Under hösten arrangerade vi ett minicamp med träningsmatcher och besök på badhuset och nu allra senast stod vi värd för Distriktslagsmästerskapet. Ett stort tack till alla föräldrar och ledare som har gjort detta möjligt. Tack till alla ungdomar och juniorer – utan er hade vi inte ens haft någon verksamhet.

Vi blickar framåt

Nästa år startar lite mjukt med ”spring training” på söndagar (med start 12 januari) och en ny omgång med rekryteringsprojektet på torsdagar (med start 6 februari).

Tack till alla spelare, föräldrar, ledare, supportrar och sponsorer för den här säsongen!

Skribent: Knights News
Epost: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron