Hoppa till sidans innehåll

Ny informatör hos Knights

30 MAR 2021 08:31
Träffa Therése Thunström som är ny informatör hos Nyköping Knights Basebollklubb.
  • Skapad: 30 MAR 2021 08:31

Therése Thunström är ny i föreningens styrelse och hennes främsta ansvarsområde kommer vara information. Det är alltså Therése som kommer vara vår kanal utåt i sociala media och på sikt även vår röst här på webbsidan.

Vem är Therése?

Therése föddes vid 0 års ålder i Tumba. På den tiden visste hon inte om hon var högerhänt eller vänsterhänt. Under uppväxten på Värmdö ägnade hon sig åt allt annat än baseboll. Hon utbildade sig till marknadsekonom och jobbade i flera år med marknadsföring åt ett företag i IT-branschen. Samma år som Arnöparken invigdes flyttade hon från Stockholm till Luleå för att plugga till civilekonom. Hon kom inte i kontakt med baseboll i Norrbotten men träffade sina barns pappa. Det blev bröllop (2009) och det blev barn (2011) och det blev ett barn till (2013) innan flyttlasset gick till Nyköping. När äldsta dottern började spela baseboll med Knights 2018 kom Therése äntligen i kontakt med sporten för första gången.

Vad driver Therése?

Idag jobbar hon som ekonom på Nyköpings kommun och båda döttrarna spelar baseboll med Knights. Hon har nyligen blivit invald i styrelsen för Nyköping Knights Basebollklubb. Hon hoppas kunna tillföra ett uppriktigt engagemang. Glädjen att arbeta tillsammans med andra vuxna för att våra barn och ungdomar ska få en meningsfull fritid, är det som driver henne. 

Vi hälsar henne varmt välkommen i vår gemenskap och konstaterar att Nyköping Knights kommer ta ännu mer plats i sociala media framöver, när Therése och Peter hjälps åt med informationen.

Skribent: Peter Ström
E-post: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: info@nykopingknights...

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron