Hoppa till sidans innehåll

Fixardagar på Arnöparken

18 APR 2021 08:12
Arnöparken får en ansiktslyftning i helgen tack vare våra engagerade medlemmar.
  • Uppdaterad: 18 APR 2021 08:12

Vi satsar offensivt, vi kan inte ge upp och låta Drömmarnas fält förfalla, säger Nyköping Knights nytillträdde ordförande Peter Ström om de investeringar föreningen nu gör i Arnöparken inför säsongen, i förhållande till det hot som vilar över basebollplanen på Arnö.

Monstret blir grönt

Green Monster får ny grön färg och då talar vi inte om vilken grön nyans som helst. Det är exakt samma gröna färg som Fenway Park i Boston är målad i. Den amerikanske färgtillverkaren Benjamin Moore har äntligen delat med sig av det hemliga receptet och Flügger Färg i Nyköping har blandat färgen åt stadens riddare.

Målningen sker naturligtvis med hänsyn till pandemin och medlemmarna iakttar "corona-avstånd" runt hela homerunstaketet. Arnöparkens Green Monster är endast tre meter högt. Medlemmarna är nog nöjda att det inte är förlagen Fenway Park som ska målas om. Där är Green Monster hela elva meter högt.

 

Sittplatser för alla

Dessutom byggs väggfasta bänkar i båda dugouterna (spelarbåsen). Nästa del i investeringarna i Arnöparken är en läktare, men det kommer senare under året.

 

Låt säsongen börja

Vi kunde inte valt en bättre helg för att vara tillsammans och jobba på Arnöparken, säger Peter Ström om det fina vårvädret som råder i helgen. Nu hoppas vi att det blir mer sol och värme så att ungdomarna snart kan börja sin utomhussäsong. Arnöparken är onekligen redo att ta emot dem.

Skribent: Peter Ström
E-post: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 

 


 

 

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: info@nykopingknights...

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron