Hoppa till sidans innehåll

Nyköping värvar från Norrköping

2017-09-12 21:32
Nyheten om att Nyköping Knights satsar på seniorlag igen, rök fortfarande när den första värvningen från Norrköping kunde presenteras...
  • Uppdaterad: 2017-09-12 21:42

Mycket positivt har hänt i Nyköping Knights den senaste tiden. Alldeles nyligen inleddes arbetet med att få ihop ett seniorlag till nästa säsong och styrelsen kunde på tisdagskvällens styrelsemöte konstatera att föreningen 2018 kommer att kunna erbjuda spel i fyra olika lag: U12, U15, U19 (juniorer) samt seniorer.

På styrelsemötet presenterades även den första värvningen. Det är inte en spelare från grannklubben Norrköping Blue Sox som den tvetydiga rubriken eventuellt kunde antyda, utan en adjungerad ordförande i form av Joachim Wilsson. Posten som ordförande har nämligen varit vakant sedan det senaste årsmötet i mars.

Joachim har ingen koppling till basebollaget i Norrköping, men har - trots sin bostadsort - erbjudit sig och sina tjänster till Knights. Han har en intressant bakgrund och mycket kompetens som vi kommer ha stor nytta och glädje av i vår verksamhet och han är varmt välkommen in i vår gemenskap, säger en av ledamöterna i styrelsen.

Att det i övrigt skulle finnas en plan för att locka tillbaka spelare från Norrköping när Knights nu har ett eget seniorlag igen, dementeras av styrelsen. Man är medveten om att Norrköping förvisso har en handfull spelare som en gång spelade för Nyköping, men vill inget hellre än att ha en närmsta och bästa granne inom nära avstånd. Ett bra samarbete mellan föreningarna kommer förhoppningsvis bidra till att sporten utvecklas på båda orter.

Skribent: Knights News
Epost: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank