Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Kickoff

2017-02-06 14:13
Vi hälsar alla föreningar och distrikt välkomna till Gästabud i Nyköping den 25-26 mars!
  • Uppdaterad: 2017-05-15 08:52

Nu är ni välkomna att anmäla era representanter till Kickoff den 25-26 mars på Scandic Stora Hotellet i Nyköping. I samarbete med SBSF och Sörmlandsidrotten erbjuder vi ett smörgåsbord av föreläsningar, möten och utbildningar. Helgens program innehåller också SBSFs Förbundsmöte och Gästabud på slottet.

HOTELLET

Vi bor och konfererar på Scandic Stora Hotellet. Avgiftsbelagd parkering finns på Åhlénstaket alldeles intill hotellet. Länk till hotellet: https://www.scandichotels.com/hotels/sweden/nykoping/scandic-stora-hotellet.

PROGRAMMET

Utbudet av aktiviteter framgår av denna fil. Teoretiska pass äger rum på hotellets konferensavdelning, medan praktiska moment kommer att genomföras i idrottshallen på Nyköpings Gymnasium Gripen. Vid anmälan (se nedan) anger du vilken eller vilka aktiviteter du vill delta i. Därefter kommer vi att upprätta ett detaljerat program i upptill sex parallella spår. Vi kan inte garantera att det blir helt utan krockar.

MÅLGRUPP

Sprid informationen inom era föreningar och distrikt. Programmet vänder sig till fler än de ordinarie ”förbundsmötesdelegaterna”. Ta med ungdomsledare, föräldrar, styrelseledamöter och aktiva till Nyköping – det finns något i helgens program för alla smaker.

KOSTNAD

Deltagaravgiften är 1500 kr per person och inkluderar en natt i dubbelrum, samtliga måltider och deltagande i helgens program inklusive Gästabudet på lördagskvällen. För enkelrum tillkommer 300 kr per person.

ANMÄLAN

Anmälan görs via länken https://goo.gl/forms/YlQCaQkyZOOB3lss2 senast tisdagen den 21 februari. Anmälan är individuell och formuläret måste fyllas i för varje deltagare. Samtidigt betalas deltagaravgiften till föreningens bankgiro 353-3569. Ange noga vilken förening och vilka deltagare betalningen avser.

Vi ses i Nyköping den 25-26 mars!

Skribent: Knights News
Epost: Adressen Gömd


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank