Hoppa till sidans innehåll

Softbollspelare debuterade för Knights

13 MAJ 2013 08:37
Nyköping Knights åkte till Kungsängen med ett decimerat manskap och föll i båda matcher mot City/Kungsängen. FOTO: Kjell Fredriksson
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:06

Båda lagen hade förstärkts med en handfull spelare vardera inför den här säsongen, men till skillnad från Knights hade hemmalaget alla sina bästa på plats. Skador, landslagsläger och semestrar hade ställt till det ordentligt för Nyköping som ur en trupp på 25 spelare bara fick ihop nio spelare till matcherna. Knights föll tungt med 0-17 respektive 8-20 i de båda matcherna, men trots det gick det att hitta något positivt att fokusera på.

 

Utfyllnad

Det var i alla fall bättre än att lämna walk over, konstaterade Peter Ström som fick ta på sig matchtröjan för att Nyköping ens skulle få fullt manskap. Han fungerade kanske mest som utfyllnad idag men Sihaams debut skapar förhoppningar för framtiden, sa Lars Andersson efter matcherna.

 

Softboll i Nyköping?

Sihaam Fredriksson fick en hit och tog en lyra och gjorde en alltigenom godkänd debut för Nyköping Knights. Hennes fokus kommer i första hand ligga på att få igång softbollen i Nyköping. Hon har nämligen spelat softboll i flera år i Sydafrika och tog kontakt med Knights för att fråga om det fanns möjlighet att spela hos dem. Jag hade inte tänkt mig att det var baseboll jag skulle spela men det här var kul, sa hon efter sin debut. Förhoppningsvis får vi alltså se mer av Sihaam – både på baseboll- och softbollplanen.

 

Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank