Hoppa till sidans innehåll

Nya tag efter Euro Cadets

06 JUL 2013 15:13
Säsongen har hittills inte gått riktigt som man hoppats, men efter Euro Cadets den 16-20 juli kommer Nyköping Knights ta nya tag och försöka få till en bra avslutning på säsongen.
  • Skapad: 06 JUL 2013 15:13

Nyköping Knights ligger på sjunde och sista plats i den centrala regionserien efter första halvan av säsongen. Laget har - trots förstärkningar på många viktiga positioner - inte lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna. Istället gäller även i år en tuff kamp om att undvika sistaplatsen.

 

Spelarmöte efter Euro Cadets

Efter EM ska klubben ha ett spelarmöte för att bland annat diskutera målsättning och filosofi. Utan egentlig ledning finns det ingen klar synkroniserad målsättning bland spelarna och detta har påverkat träningsmoralen i laget. Dessutom har det inte funnits en tydlig filosofi kring laguttagningar och förhoppningen är nu att alla dessa frågor ska ventileras och få sina svar på spelarmötet efter Euro Cadets.

 

Tränarfrågan på väg att lösas

Styrelsen har inte lyckats fylla det hålrum som uppstod när Lars Andersson lämnade tränarsysslan efter fyra år. Halva säsongen har spelats utan tränare men nu finns det både en kort- och en långsiktig lösning på problemet. På spelarmötet ska utses en tränare inom det egna lägret för att klara säsongen. Parallellt med detta för styrelsen redan en dialog med en tilltänkt tränare från och med i höst.

 

Först Euro Cadets - sedan framtiden

Innan det blir dags för Knights att fortsätta kampen för att undvika sistaplatsen, ska föreningen vara med och arrangera Euro Cadets (Baseboll-EM för U15) med matcher bland annat hemma på Rosvalla. Se turneringens webbsida för mer information och matchprogram.

 

Knights mot svenska landslaget

Dagarna före EM-invigningen, ska Knights sparra mot det svenska U15-landslaget. Kom och se denna intressanta drabbning på Rosvalla söndagen den 14 juli kl 10.00.

 

Skribent: Knights News


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank