Hoppa till sidans innehåll

Sjukstuga i Nyköping

06 JUN 2012 15:42
Den sedan tidigare långtidsskadade juniorspelaren Jesper Fahlgren får nu sällskap på Disabled List, när Nyköping Basebolls lista över skadade spelare växer.
  • Skapad: 06 JUN 2012 15:42

Efter en intensiv första månad i Nyköping - med över 25 skolbesök på Rosvalla och Arnöparken - har Thomas Dore fått en veckas ledigt. Han passade på att åka till Regensburg i Tyskland för att hälsa på några kompisar som han spelat tillsammans med på Santa Clara University och i sydafrikanska Durbanville.

 

På kryckor i Bayern

Men oturen var framme och Thomas hoppar nu omkring på kryckor efter att ha fått sy i ena foten. Enligt de rapporter vi fått råkade han kliva på en glasflaska som skar sönder både sko och fot. Skadan innebär att Thomas är borta från såväl träning som match i två veckor och missar följaktligen nästa hemmamatch mot City den 9 juni.

 

Day-to-day

Skadelistan är tyvärr längre än så. Sedan tidigare kämpar Martin Ström med smärta i ena höften och även om det inte har varit tillräckligt för att hålla honom borta från matchspel, innebär det att han inte kan spela fullt ut. 

 

Jesper Fahlgren Thomas Dore Martin Ström

Jesper Fahlgren

Borta resten av säsongen

Thomas Dore

Borta i två veckor

Martin Ström

Day-to-day

 

Tufft men tillräckligt

Tränare Lars Andersson räknar dock med att få ihop fullt lag till hemmamötet med City på lördag. Det blir två tuffa matcher och även om vi inte kan ställa upp med absolut bästa manskap hoppas jag att vi har tillräckligt bra lag för att ge dem en rejäl kamp, säger Lars.

 

Skribent: Peter Ström


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank