Hoppa till sidans innehåll

Regn och åska satte stopp för spel

08 JUL 2012 16:10
De redan uppflyttade matcherna mellan Nyköping och Rättvik kunde inte färdigspelas idag heller. Det såg regn och åska till.
  • Uppdaterad: 08 JUL 2012 16:21

Exakt vilka två lag som går vidare från Regionserie Norra till Kvalserien är fortfarande oklart. Vid seger i minst en av matcherna mot Nyköping idag, hade gästande Rättvik gått om tabelltvåan Enskede och tillsammans med seriesegrande City/Kungsängen tagit sig till Kvalserien. Det fanns bara två hinder på vägen. Det ena stod Nyköping för och det andra utgjordes av vädret.

Hemmalaget Nyköping presterade sin kanske bästa baseboll för säsongen när de brände slagmän på löpande band i matchens inledning. Efter ett par kortare regnuppehåll hade hemmalaget ledningen med 3-0 och såg i det läget ut att kunna sätta stopp för Rättviks drömmar om kvalspel.

Men när regnet tilltog och dessutom ackompanjerades av åska, beslutade domare Johan Ovefeldt att bryta matchen. Nu väntar lagen på besked om nytt speldatum från Svenska Baseboll och Softboll Förbundet (SBSF).

 

Skribent: Peter Ström
  1. WO?

    (Conny 2012-07-10 kl 00:00) Anmäl
  2. Så dj..la surt o blött... Det kändes som om Rättvik inte riktigt var med i matchen o vi presterade på topp! Kul att nu lämna wo...not

    (Coach 2012-07-09 kl 16:17) Anmäl


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank