Hoppa till sidans innehåll

Inställt på lördag

29 MAJ 2012 08:55
Efter den lyckade säsongspremiären mot Umeå, hade hemmapubliken sett fram emot ytterligare segrar på Rosvalla, men seniormatcherna mot Rättvik lördag 2 juni kommer tyvärr att flyttas. Juniorlaget Nyköping Knights spelar dock sina matcher på Rosvalla på söndag 3 juni som planerat.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2012 09:05

Rättvik meddelade att de på grund av skador och andra aktiviteter inte får ihop tillräckligt med spelare i helgen, då deras juniorer är upptagna av spel på annat håll. Därför har de båda klubbarna gemensamt anhållit hos SBSF om att få matcherna flyttade.

Det ligger inte i någons intresse att de tvingas lämna walk over, säger spelande tränare Lars Andersson som hellre ser att ett nytt datum fastställs så att matcherna kan genomföras.

 

Knappa förluster mot Los Nicas

Efter de inledande segrarna mot Umeå, förlorade Nyköping Baseboll knappt i båda matcher mot Los Nicas (7-11 och 8-9) i den andra omgången. Nyköping, som har 2 vunna och 2 förlorade, ligger nu fyra i tabellen efter Enskede (4-0), City/Kungsängen (4-2) och Los Nicas (4-4).

De två högst placerade lagen går vidare till Kvalserien efter halva säsongen, medan övriga lag spelar vidare i den så kallade Fortsättningsserien.

 

Nyköping Knights spelar på söndag

På söndag ställs juniorerna i Nyköping Knights mot det svenska Kadettlandslaget som går in i Juniorserien utom tävlan för att få matchträning. Senare på dagen spelas tävlingsmatch mot Albys juniorer

Välkomna till Rosvalla på söndag för att se följande matcher:

10.00 Nyköping Knights - Kadettlandslaget

13.00 Alby - Kadettlandslaget

16.00 Nyköping Knights - Alby

 

 

Skribent: Peter Ström


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: This is a mailto link

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank