Hoppa till sidans innehåll

Ingen match söndag 5 augusti

03 AUG 2012 06:27
Enskede kommer inte till spel på Rosvalla på söndag 5 augusti.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2012 06:41

Ännu en gång drabbas basebollen av inställda eller flyttade matcher. Den här gången är det alltså dubbelmötet Nyköping Baseboll mot Enskede som skulle spelats på söndag som inte kommer spelas som planerat.

Sporten har inte råd med sånt här, säger Peter Ström och menar att det är svårt att exponera sporten och etablera den på allvar när man har så svårt att få lag att komma till spel.

Det var också meningen att det senaste nytillskottet från USA - utbytesstudenten Dennis Barril - skulle ha debuterat mot Enskede på söndag. Nu får hemmapubliken vänta med att se honom till nästa söndag då Los Nicas besöker Rosvalla.

Frågan om nytt speldatum ligger på SBSFs Tävlingskommittés bord. Om inte Enskede tvingas lämna walk over är söndag 19 augusti ett tänkbart speldatum.

Vi vill ju helst spela så många matcher som möjligt, säger Nyköpings tränare Lars Andersson och hoppas på match om två veckor istället för seger på wo.

Nyköping Baseboll har annars tråkiga erfarenheter av att acceptera flyttade matcher istället för walk over. Senast var det Rättvik som inte fick ihop lag till bortamatchen mot Nyköping den 2 juni. När omspelet den 8 juli sedan regnade bort slutade det med att Nyköping Baseboll tvingades lämna walk over eftersom matchen skulle spelats om ännu en gång mitt under semesterperioden.

 

Skribent: Peter Ström


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank