Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Blandad kompott för NB

20 AUG 2012 21:27
Nyköping Baseboll har spelat dubbla hemmamöten mot seriens två topplag de senaste helgerna och två helger återstår innan säsongen är slut.
  • Skapad: 20 AUG 2012 21:27

 

Äntligen seger

Nyköping Baseboll tog sig först an Los Nicas och vilka matcher det blev. Båda matcherna fick ett gastkramade slut. I den första drog NB det längsta strået och vann med 10-9 efter det att matchen slutade med en ”walk-off walk” av Adam Lowert Hedlund när NB hade löpare på alla baser.

I den andra matchen ledde Los Nicas med 7-9 i sjunde inningen och återigen var baserna fulla. NB knep en pinne med en single och reducerade till 8-9, men sedan lyckades Los Nicas med ett double-play och matchen var över.

 

Stefan Schlange

Stefan Schlange dominerade infield från sin tredjebas-position. 

 

Två riktigt spännande och välspelande matcher. Ett extra beröm till Stefan Schlange som skötte sig alldeles ypperligt på tredje bas.

Se Jimmy Steens bildspel från Nyköping - Los Nicas.

 

Lovande debut av 16-åring

De följande matcherna mot Enskede blev allt utom en lyckad tillställning. NB hade ont om pitchers, då både Martin Ström och Tommy Lindell har påbörjat studier på annan ort.

Jesus Mendoza fick slita hårt på kullen och han fick en större hjälp med defensiven. NB hängde bra med i början och hade 3-3 efter den första inningen, innan raset påbörjades. Enskede vann enkelt med 16-4 efter 5 inningar. Thomas Dore startade andra matchen som pitcher, och än en gång hängde vi med i början. Efter tre inningar sattes Peter Ström in som pitcher, vilket säger vilka problem NB hade på pitcherfronten. Inte blev det bättre heller när Lars Andersson tog klivet upp på kullen. Slutresultat 15-5 till Enskede.

 

Dennis Barril

Dennis "You know Alaska" Barril presenterade sig och sitt slagträ. FOTO: Jimmy Steen.

 

På den positiva sidan hittade vi Alaskafödde Dennis Barril som slog en double i sin första at-bat för Nyköping Baseboll och visade att han kommer bli en stor förstärkning för laget nästa säsong.

Läs även Jimmy Steens blogg Strike Out på webben.

 

Nyköping mot Norrland 

Norrlandslagen Umeå och Sundsvall är kommande motståndare. Två gånger två segrar skulle sitta fint som en avslutning på den här säsongen...

 

Skribent: Lars Andersson


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank