Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning

27 OKT 2010 20:31
Det var god stämning när Nyköping Baseboll hade säsongsavslutning - trots att laget fortfarande väntar sin första seger.
 • Skapad: 27 OKT 2010 20:31

Klubben har nu spelat två säsonger i Norra Regionserien och det har blivit två bottenplaceringar. Nyköping Baseboll har fortfarande inte vunnit en seriematch men har ändå gjort sig kända som ett positivt gäng med en härlig inställning till sporten.

I samband med säsongsavslutningen på Pizzeria Wictoria tackade ordförande Lars Andersson och huvudtränare Dave Champy alla för deras insatser på och bredvid planen under året som gått.

Dennis Mark Hammar vann frågesporten som innehöll frågor från OS, EM, World Baseball Classic och Major League Baseball. Hans kunskaper belönades med en faktabok om baseboll, så till nästa år kommer han vara ännu svårare att besegra.

När det sedan var dags för den traditionsenliga utdelningen av individuella priser var spänningen på topp. Flera omröstningar var fantastiskt jämna och några gick till och med till skiljeröstning. Det visar på att det finns en bredd i laget, vilket ger hopp för framtiden. Årets individuella pristagare:

Bäste slagman - Erik Kaill
Bäste pitcher - Makoto Asahara
Gold Glove - Peter Ström
Årets Rookie - Jesper Fahlgren
MVP - Erik Kaill 

Många av kvällens tal kretsade just kring hur härligt det är att vara en del av gemenskapen i Nyköping Baseboll och nästa säsong kommer laget förhoppningsvis få chansen att visa att de är lika goda vinnare som de varit förlorare.

Skribent: Peter Ström
 1. Makoto, det var synd att du inte kom (eller ens hörde av dig :p) men det priset vann du tack vare att du pitchade som en gud på slutet av säsongen. Det var en fröjd att catcha dig!

  (Peter #15 2010-10-28 kl 20:55) Anmäl
 2. Man får tacka så hjärtligt för utmärkelsen. Det värmer!

  (Makoto 2010-10-28 kl 17:26) Anmäl
 3. Tack så mycket för de fina utmärkelserna och ännu mer för en kanonsäsong. Nästa år kommer vinsterna! Ses på fysträningen i mars. Se till att jobba på magrutorna lite innan dess... ;)

  (#36 Erik 2010-10-28 kl 15:40) Anmäl
 4. Fantastisk kul att se er spela baseboll! Roligt att det blivit en tillströmning av nya spelare. Hoppas och tror att den historiska fösta segern kommer snart. Bygger man en läktare då kommer publiken ;-)

  (Kettil Papelborn 2010-10-28 kl 00:01) Anmäl
 5. Tack för ännu en härlig säsong! Tack också för det fina priset!

  (Peter #15 2010-10-27 kl 20:53) Anmäl


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 070 252 17 39
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scandic Nyköping City

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank