Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBSF


Tidpunkt för inomhus-SM är tänkt att ske under januari-februari. Beskriv i er ansökan hur arrangemanget är tänkt att genomföras, vilken plan som är tänkt att användas, tider, kringaktiviteter, PR-satsning etc.
 

Seriekonferens 7/12

(2019-10-21 22:55)
Save the date! Lördag 7/12 går årets seriekonferens av stapeln.
 

Ordförande har ordet!

(2019-10-01 12:50)
Här kommer några mycket viktiga rader från vår ordförande Johnny Stormats om läget vi befinner oss i just nu.
 
Är du nyfiken på att läsa den utvecklingsplan för 2020-2021 och de projektansökningar vi skickat in till RF? Här kan du läsa mer om det övergripande projektet och även läsa dokumenten i sin helhet.
 
Från den 1 januari 2020 gäller att alla idrottsföreningar inom Riksidrottsförbundet ska kontrollera registerutdrag på personer som arbetar med barn och unga.
 
För tredje året arrangerar Venezuela Softball Club en softbollturnering i fastpitch för herrar på Albys softbollplan. Detta året arrangeras turneringen 28-29 september i samarrangemang med Alby Stars med fyra svenska lag och ett lag från Holland.
 
Torsdag 24/10 kl 19.00
 

Tre nya svenska mästare!

(2019-09-23 12:26)
I helgen har våra Junior-SM och Ungdom-SM i softboll och baseboll spelats. Bredden av vår verksamhet märks då det är sju föreningar som delat på nio medaljer.
 
Det var länge sedan vi såg ett så här spännande SM-slutspel i softboll. Finalserien avgjordes först i femte och sista matchen!
 
Den 21-22 september avgörs vilket av Sveriges juniorlag som tar hem årets SM-guld och hela sex lag är anmälda till turneringen.
 
Sverige slutar på en 12:e plats i EM, och flyttas ned från A-pools EM, efter förluster mot Kroatien och Storbritannien i placeringsrundan.
 
Sverige har en tuff grupp med Tjeckien, Holland och Tyskland och förstärkta Israel och Storbritannien. Varje dag kommer bli en kamp till sista out för Sverige och blod svett och tårar krävs för att avancera från den gruppen till slutspel.
 
Sölvesborg Firehawks är Svenska Mästare i baseboll igen efter att ha besegrat Rättvik Butchers med 2-0 i matcher i SM-finalserien! Båda lagen är i och med segern kvalificerade till basebollens Europacuper 2020!
 
Det blir Leksands BSK och Skövde BSK som möts i softbollens SM-finaler, det står klart efter att båda lagen vunnit sina semifinalserier mot Enköping respektive Söder med 2-0 i matcher.
 
Med några veckor kvar av säsongen, kan vi glädjande notera att vi ökar i antalet licensierade spelare även i år. 1 008 licensierade spelare, en ökning med 5 spelare jämfört med 2018.
 


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: info@nykopingknights.se

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron