Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBSF


Förbundet har tillsammans med Nyköping Knights glädjen att bjuda in till Distriktslagsturnering baseboll för både U15 och U19!
 
Sölvesborg Firehawks (22-4) avslutade Elitserien med sex raka segrar och genom dubbelseger borta mot Leksand säkrade man serieseger och hemmafördel genom SM-slutspelet som inleds 24-25 augusti! Foto: Anna Bondesson
 
För 10:e gången kommer Skövde Saints representera SBSF i Europacupsammanhang när de denna veckan spelar Europacup i Dupnitsa, Bulgarien. Under veckan väntar 8 matcher på fem dagar. Foto: Grega Valancic
 

JSM i softboll 2019

(2019-08-10 12:38)
Enköping Base- och Softballklubb arrangerar i samarbete med Svenska Baseboll och Softbollförbundet Junior-SM Softboll 2019. Arrangemanget kommer att gå av stapeln i Enköping 21-22 September. UPPDATERAD MED INFO!
 
Välkomna att ansöka om att arrangera regionslutspel i baseboll 2019.
 
Årets tredje ungdomsdag med softboll kommer som bekant att hållas i Enköping nu på lördag den 10/8 Lägret kommer att hållas av Enköpings duktiga tränare och amerikanskor.
 
Dags att skriva upp sig för förbundets nyhetsbrev!
 
7-15 september avgörs Senior EM i baseboll i Solingen och Bonn, det är nu möjligt att köpa biljetter och ansöka om ackreditering till mästerskapet.
 
För knappt två veckor sedan avgjordes EM-kvalet för juniorer i baseboll på Örvallen, där Sverige slutade på en tredje plats och Israel som vinnare.
 
Förbundet söker en arrangör av årets Distriktslagsturnering för U15. Datum är 14:e eller 15 september och datumet väljs av arrangören.
 

Enkät om vår verksamhet

(2019-07-13 11:06)
För att kunna göra vårt arbete så bra som möjligt inför framtiden så vill vi ha allas input och synpunkter. Därför har vi gjort en enkät för allmänheten där man har chans att uttrycka sig inom olika områden helt anonymt.
 
Lagom till Sveriges match under tisdagskvällen sken solen upp och den fullsatta läktaren fick sen en spännande match som Sverige vann med 3-2 över Belgien.
 
Under året kommer Svenska baseboll och softbollförbundet att driva ett projekt med syfte att se över förbundets struktur och ta fram en utvecklingsplan som sträcker sig till 2030. Vi vill ha att DU ska vara med på resan!
 
I söndags startade EM i Ostrava för seniorlandslaget i softboll. Svenskorna hade länge häng på en plats till OS-kvalet.
 
Idag samlas juniorlandslaget på Örvallen inför nästa veckas EM-kval på just Örvallen. Sverige, Israel, Belgien, Schweiz och Storbritannien gör upp om en plats i nästa års junior EM.
 


Följ Knights på Facebook Följ Knights på Instagram Kontakta Knights

 


 

Sörmlandsidrotten

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

Riksidrottsgymnasium i Leksand

Little League Sverige

Major League Baseball

 

 

Postadress:
Nyköping Knights Basebollklubb - Baseboll och Softboll
Skördevägen 12
61146 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0702521739
E-post: info@nykopingknights.se

Se all info

Glasögonmagasinet

Toyota Motorcity

Macron

Sörmlands Sparbank