Bli medlem i Nyköping Knights

Välkommen som medlem i Nyköping Knights Basebollklubb.

Bli medlem

Fyll i dina personuppgifter i formuläret nedan och betala medlemsavgift på 100 kr per person till vårt bankgiro 353-3569. Välkommen till vår gemenskap och tack för ditt stöd.

Spelaravgift

För deltagande i vår verksamhet gäller att spelare över 16 år, utöver medlemsavgift, måste betala spelaravgift. Detta för att erhålla tävlingslicens som krävs för att spela matcher samt omfattas av det försäkringsskydd som följer med licensen. Spelaravgiften är 900 kr (Seniorer) respektive 400 kr (Juniorer). Ungdomar (U15) och (U12) betalar ingen spelaravgift.

Försäkringsinformation

Information från Folksam.

Tusenklubben

Vill du ge föreningen ett extra stöd är du dessutom välkommen som medlem i Tusenklubben. Medlemskap i Tusenklubben kostar 1 000 kr och gäller hela livet.

Mer information

Kontakta oss på This is a mailto link om du har frågor kring medlemskapet eller vår verksamhet. Föreningens stadgar och värdegrund hittar du i menyn till vänster.

Medlemsansökan

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter