Bli medlem - Nyköping Knights BK - Baseboll & Softboll - IdrottOnline Klubb

Bli medlem i Nyköping Knights

Välkommen som medlem i Nyköping Knights Basebollklubb.

Bli medlem

Fyll i dina personuppgifter i formuläret nedan och betala medlemsavgift på 100 kr per person till vårt bankgiro 353-3569. Välkommen till vår gemenskap och tack för ditt stöd.

Spelaravgift

För deltagande i vår verksamhet gäller att spelare över 16 år, utöver medlemsavgift, måste betala spelaravgift. Detta för att erhålla tävlingslicens som krävs för att spela matcher samt omfattas av det försäkringsskydd som följer med licensen. Spelaravgiften är 900 kr (Seniorer) respektive 400 kr (Juniorer). Ungdomar (U15) och (U12) betalar ingen spelaravgift.

Försäkringsinformation

Information från Folksam.

Tusenklubben

Vill du ge föreningen ett extra stöd är du dessutom välkommen som medlem i Tusenklubben. Medlemskap i Tusenklubben kostar 1 000 kr och gäller hela livet.

Mer information

Kontakta oss på This is a mailto link om du har frågor kring medlemskapet eller vår verksamhet. Föreningens stadgar och värdegrund hittar du i menyn till vänster.

Medlemsansökan

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter